onsdag 11 juli 2012

London, fish & chips, sovmorgon och konstiga grejer

Tjenare, här kommer en liten uppdatering.
I söndags så åkte vi till London jätte tidigt med buss. Det tar typ tre-fyra timmar härifrån... När vi kom fram så gick vi bara runt och kollade på olika grejer. Det var jätte fint men det ända som man tänkte på i slutet (iallafall jag, Rebecca) var att man var super trött i ben och fötter!! För vi gick så himla mycket.
Sen när vi skulle till bussen så gick vi till fel ställe så vi fick typ springa till bussen...
När vi kom hem åt vi fish and chips och när vi satt och åt det så kom några språkrese killar från Tyskland och ville ta kort på när en av killarna kramade en typisk engelsk tjej. Och som tyckte att Lovisa (en i gruppen) såg ut så, satt hon fick en kram.

Igår fick vi våran första sovmorgon! Fast så klart så vaknade vi vid typ 8. Fast vi somnade om sen och sov till typ 10-halv 11. Det var så jäkla skönt och behövligt! Sen åkte vi till en ny skola som verkligen är en skola och inget hotell. Hade lektioner som vanligt och efter det så gick vi och shoppade lite:) sen kom vi på att vi behövde åka hem så vi tog bussen hem som brukar ta en kvart men som nu tog 40 minuter! Så vi kom hem typ 10 minuter innan vi skulle åka igen och bowla... Och då skulle vi hinna äta också innan vi åkte igen. Men då sa våran värdfamilj att det fanns ett bowling ställe i närheten, så vi ringde våran ledare och det var det stället vi skulle till. Så då hade vi en timme på oss istället för tio minuter.

Imorse så skulle vi typ spela fotboll eller nått men eftersom att det regnade så slapp vi det, och så fick vi göra vad vi ville i typ 2 timmar. Sen hade vi skola som vanligt.

Här i England så finns det lite konstiga saker... Bland annat så måste man springa över vissa övergångsställen för att hinna, de verkar tro att vi är supermänniskor som ska hinna på den stunden det är grönt.
Det finns ekorrar som man kan komma typ en meter nära utan att dom flyttar på sig.
Det står alltid hur många kalorier det är i alla kakor och chokladbitar med stor text, så man känner sig inte direkt nyttig..
Det finns inte bara gående pokemon, nu har vi sett gående kaniner och drakar också...
Hörs senare!
Xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar