torsdag 12 juli 2012

En vecka kvar

Hejhej! Ligger i min säng på rummet och har det bra medans det regnar utanför. Vädret som vi snart ska ut och tampas med.

Igår spelade vi Crazygolf i solen(!), det var sååå crazy!! Haha, not. Det var helt vanlig minigolf. Rebecca fick under extremt många gånger i bollen på 2 skjut, bit scary.
Efter det åt vi lunch under ett träd i parken vid golfstället för att sedan ta oss till en affär motsvarande Sveriges Maxi. Där fanns coola bakverk, kolla bara medföljande bilden i inlägget!
Billiga sötsaker fanns det också, såklart!
Sedan bar det snabbt av till skolan.

På kvällen var det aktivitet som gällde- photoguest. Vi skulle ta galna foton, och det gjorde vi! Vi hängde i palmer, på staket(vi fick jubel för det minsann!), och en kompis satt på en telefonkiosk... Och vi hade mest galna bilder i vår grupp(Becca och jag, Carro, var i samma) så vi vann!! För vi fuskade ju verkligen inte, nejnej............
På hemvägen började ett par prata med oss, de var kanske i 20-årsåldern. De undrade om vi kunde några svärord på engelska, hur man säger sånt på svenska osv. Sedan rabblade de upp en massa fula ord och ja, det var bara werid. Saker blir allt konstigare här..

Senare samma kväll mös vi med godis framför tv;n.

Imorse hade vi sovmorgon igen!!:D Sov till typ 10, vid 11 mötte vi upp kompisar och gick till en park och åt lunch. Det oväntade regnet kom såklart. På vägen till skolan stannade vi på starbucks.
I skolan hände väl inget speciellt, förutom att jag råkade prata svenska med min lärare som knappast förstår det språket.. Ha.ha. Jag som borde ha typ glömt svenska vid det här laget.

Ha det bra, hej då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar