söndag 15 juli 2012

Nedräkningen har börjat!

Det är inte långt kvar nu. Men iaf i fredags när vi vaknade gick vi upp och gjorde ägg och bacon till frukost:) det blev väldigt gott faktiskt! Sen drog vi till skolan som vanligt. Efter skolan så kom Karen (värdmamman) och hämtade oss så att vi skulle hinna hem till att dom sprang med os facklan utanför huset. Dom stängde ju av vägar och bussarna skulle bli försenade.
Sen kom vi hem och då gjorde dom lite mat som vi tog med oss ut och satte oss vid gatan och åt medan vi väntade på facklan. Bytet skedde precis utanför vårt hus! Det var rätt coolt.
Sen gjorde Carro i ordning sig för disco, som jag (rebecca då) skippade igen. Jag träffade några andra som inte heller gick på discot. Vi gick till pizza hut istället, fast jag tog bara en milkshake. Sen gick vi till värsta coola godis affären och mest bara kollade. När vi gick därifrån så stängde han affären direkt. Så han hade antagligen stått och väntat på att vi skulle gå. Sen gick jag till busshållsplatsen och där satt Carro så vi åkte hem och gick och la oss.

Igår så var vi i London igen. Vi gick på madam tussauds. Det var rätt coolt! Träffade hitler och barack Obama bland annat. (Har tyvärr inga bilder på mobilen) Det var typ det enda vi hann med. När vi kom hem gjorde vi lite soppa och macka till middag.

Idag har vi varit vid Stonehenge. Det är kul att ha sett dom kända stenarna, fast vi fick en liten radio med en guidad tur som var ganska tråkig:)
När vi kom hem var vi trötta så vi la oss och vila. Och Carro är lite sjuk, jag är bara lite förkyld. Sen har vi legat där typ hela kvällen förutom att vi gick upp och åt.

Vi börjar få lite hemlängtan nu. Eller vi vill inte lämna alla nya kompisar som vi träffat och så men vi tycker att det ska bli skönt att komma hem igen.

Men nu ska vi sova så vi orkar skolan imorgon! Godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar