onsdag 18 juli 2012

Imorn far vi

Hejhej! I måndags på lektionerna övade vi inför provet som gick av stapeln igår.
Det var inte helt lätt så man blev allt lite nervig, man vill ju inte faila provet som kan göra att man får ett certifikat.

På eftermiddagen blev det shopping, jakten på converse fortsatte! I köpcentrumet vi var i stod en försäljare i ett stånd. Vår kompis gick dit och han lindade in oss alla, det slutade med att vi alla köpte ett nagelkitt. För halva priset!!
Vi åkte efter det till ett annat ställe och shoppade ännu mer, mest godis. På vägen dit köpte Becca m.f crêpes. Men inte jag, Carro. Kändes rätt ovärt när jag knappt kände smak p.g.a täppt näsa..

På kvällen spelade vi laserquest, man springer runt och skjuter på varandra med laser. Det var kul!

Igår gjorde vi provet, och det var lätt. För att det var samma prov som vi hade övat på.. Riktigt bekvämt! Vi klarade det båda två!

Det var så fint väder igår att stranden lockade också! Första gången det skedde! Där åt vi lunch, skippade att bada. Efter det gick vi med gruppen till Oceanariumet och tittade på coola fiskar mest. Glass efter det i det glassande vädret kan jag tillägga!

Sedan blev det återigen shopping och jakt på converse.
Discot dissade vi på kvällen med våra förkylningar. Blev Ben&Jerry-baren istället! Och vi blev även av med typ alla våra småmynt, awesome! Visst, pengar vill man ha kvar men dessa var värda så lite så det var pinsamt och de tog mest bara plats. Tror inte att kassörskan älskade att vi gav henne sisådär 20 mynt att räkna, menmen.
Sen gick vi till torget och då kom en påverkad kille i 20årsåldern fram till oss och frågde massor med gånger om våra namn och sa (skrek) att vår kompis var beautiful.. En till konstig sak.

Idag då? Jo vi var i skolan i ca en timme, fick våra certifikat. Sedan jakt på converse, som Becca nu äntligen köpte! Efter det stack vi hem och packade och här har vi varit tills dess och kommer vara i ungefär en timme till. Då blir det byebyemys med gruppen.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar